Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgorio cijeli kat

U požaru kuće na Krku poginula jedna osoba: 'Plamen je izlazio na sve otvore'

Vatrogasci na gašenju požara
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
03.01.2018.
u 08:10

Vatrogasci su spriječili širenje požara na treću etažu kuće, a u kući nije bilo drugih osoba.

Vatrogasci su tijekom gašenja požara kuće u Puntu na otoku Krku danas ujutro pronašli karbonizirano tijelo, doznaje se od Policijske uprave primorsko-goranske. Požar je izbio u kući u Ulici kralja Zvonimira 135 rano jutros, malo iza 4 sata.

Gašenje je trajalo do 6.35 sati, a tijelo je pronađeno na krevetu na gornjem katu kuće, koji je u potpunosti izgorio.

Vatrogasci su spriječili širenje požara na treću etažu kuće. Kako se doznaje u policiji, u kući nije bilo drugih osoba. U tijeku je istraga o okolnostima i uzroku požara te se utvrđuje identitet umrle osobe.

"Riječ je o samostojećoj kući koja ima tri etaže. U toj gornjoj etaži, gdje je izbio požar, zamijetili smo mrtvu osobu koja je ostala ležati na krevetu. Uspjeli smo zaustaviti požar da se ne proširi na tavanski prostor, odnosno donji kat, a kada smo došli nakon dojave, požar se bio razbuktao, plameni jezici su izlazili na sve otvore', rekao je za Tportal zapovjednik JVP-a Krk Dinko Petrov.

U gašenju je sudjelovalo 10 vatrogasaca s četirima vozilima. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stariribar
Stariribar
18:03 03.01.2018.

Nakon 10 godina sudovanja , kuća je trebala ići na bubanj i svakome supružniku njegov dio bračne stečevine. Ali on je odlučio: život dam, ali kuću ne dam , ni jednu sobu svojoj bivšoj ženi Po procjeni policije učinjena šteta je 50.000 kn što se da ne tako teško sanirati, nakon desetogodišnjeg sudovanja suprotna strana će dobiti i svoj i njegov dio, a njega nema pa ti pali. Čemu ???

IB
istina_boli
12:42 03.01.2018.

To karbonizirano tjelo ide na dusu bankarima jer je danas trebala biti delozacija te kuce. Sreca je samo sto i plinske boce razbacane po kuci nisu eksplodirale inace bi bilo jos i vise zrtava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije