Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

Ipak neće poskupjeti ZET-ova polusatna karta! A od 1. svibnja uvodi se i nova karta!

zet
Luka Stanzl/Pixsell
11.04.2018.
u 17:18

Putnici će moći kupiti kartu za 4 kune za pola sata vožnje, a za 6 kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna, navodi se u priopćenju Milana Bandića.

Iz ureda gradonačelnika Milana Bandića oglasili su se vezano za navodno poskupljenje ZET-ove polusatne karte za 2 kune.

– Obavještavamo vas da će cijena pojedinačne karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi 4 kune. S obzirom da sustav naplate oblikujemo u skladu s potrebama korisnika, od 1. svibnja 2018., uvodi se, također, i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za 6 kuna. Tako će putnici moći kupiti kartu za 4 kune za pola sata vožnje, a za 6 kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna, navodi se u priopćenju.

Podsjetimo, u emisiji Radio Sljemena "Zagrebi po Zagrebu" Bandić je rekao kako su se, unatoč povećanoj prodaji upravo tih karata od 4 kune, ZET-ova primanja znatno smanjila, što ih je i ponukalo na ovaj potez. 

"Karta je bila 10 kuna pa smo je smanjili na četiri. Dići ćemo je vjerojatno na šest. To je još uvijek četrdeset posto manje od onoga što je bilo. Ja nisam pogriješio, mislio sam najbolje s četiri kune. Ali ne ide, ići ćemo na šest. I to je još uvijek manje od deset. Može se dogodit' da bude osam. Moja ideja će biti šest", rekao je Bandić.

 

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:38 11.04.2018.

Glup i gluplji

NI
Nikomah95
18:30 11.04.2018.

Di su slike iz Splita, Jude???

MA
Machak
19:48 11.04.2018.

Sviđa mi s dubina i sveobuhvatnost analiza koje je naš jedini ljubljeni i vječni gradonačelnik proveo prije nego što je donio ovu mudru odluku (kojugod)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije