Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz bok coachelli

INmusic u top 10 svjetskih festivala - Woodstock 21. stoljeća

Inmusic 2012
Foto: arhiva
1/6
22.02.2013.
u 13:10

Uz odlične glazbene adute Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges i NoFX, INmusic osigurao je dobar glas i tuševima s toplom vodom za kampere, bespaltnim bežičnim internetom i priključcima za struju za gadgete.

Zagrebački INmusic festival koji će se ove godine na jarunskom jezeru održati od 24. do 26. lipnja ne smijete propustiti. Poruka je to Huffington Posta koji je glazbenu poslasticu na Jarunu smjestio uz bok razvikanoj kalifornijskoj Coachelli i Primavera Soundu koji se održava u Barceloni, odnosno među top 10 svjetskih glazbenih festivala. 

Uz odlične glazbene adute Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges i NoFX, INMusic osigurao je dobar glas i tuševima s toplom vodom za kampere, bespaltnim bežičnim internetom i priključcima za struju za gadgete. 

- Nazovite ga Woodstockom 21. stoljeća, kažu u Haffington Postu.

>>Na ovogodišnji INmusic festival dolazi i Bloc Party

>>Arctic Monkeys prvi put u Zagrebu na INmusic festivalu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije