Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić šokirao:

'Imam bruh od dizanja graha, večeras idem na operaciju'

Milan Bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.05.2017.
u 13:46

Međunarodni praznik rada sa sugrađanima je i ove godine proslavio gradonačelnik Milan Bandić koji je dijelio karanfile te porcije graha te otkrio kako danas ide na operacijski zahvat

U zagrebačkom parku Maksimiru na tradicionalnu proslavu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, od jutra se okupljaju mnogobrojni građani, dočekuju ih zvuci limene glazbe ZET-a i Zagrebačke mažoretkinje, a karanfile im dijele predstavnici stranaka i kandidati za gradonačelnike.

Cjelodnevni kulturno-umjetnički program i druženje, uz 60.000 porcija besplatnog graha s kobasicama, pancetom i dimljenom vratinom, organizirao je Grad Zagreb.  

Međunarodni praznik rada sa sugrađanima je i ove godine proslavio gradonačelnik Milan Bandić koji je dijelio karanfile te porcije graha. 

– Dobio sam bruh prilikom dizanja 80 kilograma teškog lonca graha i večeras iza 21 sat idem na operaciju – šokirao je novinare danas Milan Bandić kojima je priopćio vijest na Makisimiru, pišu 24 sata.

U Maksimiru karanfile građanima dijele i predsjednik SDP-a Davor Bernardić i kandidatkinja HNS-a i SDP-a za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš. U Maksimiru su i predstavnici drugih stranaka i nezavisni kandidati koji prikupljaju potpise za svoje kandidate i liste. Dolazak u Maksimir najavila je i nezavisna kandidatkinja Sandra Švaljek koja će se susresti s predstavnicima sindikata iz Zagrebačkog holdinga kako bi je upoznali s problemima Holdingovih radnika. 

Bandić je u nedjelju, uoči prvosvibanjske proslave obišao park Maksimir kako bi se uvjerio da je sve spremno. Sa suradnicima, novinarima i snimateljima bio je i u prenoćištu Crvenog križa u Kosnici gdje se kuhao, kako je rekao, "a la zagrebački" grah, po njegovoj recepturi te najavio da će ove godine biti najbolji. Pozvao je Zagrepčanke i Zagrepčane u Maksimir te rekao kako očekuje između 40 i 50 tisuća sugrađana. 

S obzirom na to da se ovogodišnja prvosvibanjska proslava održava pred lokalne izbore, Bandić je pozvao i sve kandidate i kandidatkinje za gradonačelnika Zagreba da dođu u park Maksimir i zajedno s njim građanima dijele grah, a da se poslije svi zajedno fotografiraju.

U Maksimir je na grah zagrebački gradonačelnik pozvao i sindikaliste, nakon njihovog povratka iz Slavonskog Broda, gdje sindikalne središnjice organiziraju prosvjed čija je glavna poruka "Vrijeme je za NAŠ oporavak! – Hrvatska treba veće plaće i kvalitetna radna mjesta".

Komentara 15

SB
sback33
14:14 01.05.2017.

Kako to ?Obicni smrtnici cekaju na operaciju mjesecima a on odmah.Ili je to samo patka za novine!!!

DU
Deleted user
14:31 01.05.2017.

Bandic je primjer gradonacelnika kojemu je vrijeme odavno proslo.

Avatar tituš
tituš
14:11 01.05.2017.

nije besplatan, platiti će dvostruko oni koji se danas goste i časte u Maksimiru ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije