Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugovanja za komunalije

Iako je rekao da neće, Bandić je oprostio dugove i milijunašima

Boban, Zagorac, Mamić, Tubak
Foto: PIXSELL
02.02.2019.
u 10:49

Do 10.000 kuna duga oprošteno je Dini Drpiću, Zoranu Mamiću, Zvonimiru Bobanu, kao i Zvonku Zubaku, Marijanu Šariću, Niki Puliću

Grad Zagreb otpisao je dugove svojim građanima za komunalije, a iako je gradonačelnik Milan Bandić rekao kako dugove neće oprostiti onima koji nisu socijalni slučajevi, oni su otpisani svima.

Na popisu dužnika bio je umirovljeni general Vladimir Zagorac čije se bogatstvo procjenjuje na 26 milijuna kuna, piše Jutarnji list.

Dugovi su oprošteni i Zoranu Buriću, suprugu potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih i europskih poslova Marije Pejčinović Burić, koji je direktor tvrtke MCC, a javnosti je postao zanimljiv zbog projekta gradnje plinske termoelektrane na Cetini.

Do 10.000 kuna duga oprošteno je Dini Drpiću, Zoranu Mamiću, Zvonimiru Bobanu, kao i Zvonku Zubaku, Marijanu Šariću, Niki Puliću...

Dugovi su se, prema Zakonu o otpisu dugova fizičkim osobama koji je na snagu stupio 21. srpnja 2017., otpisivali svima bez socijalnog i imovinskog cenzusa, jednako kao što je i država otpisivala svoje dugove.

>> Bandićevi najotkačeniji videi

Komentara 13

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
11:27 02.02.2019.

Zaista sam šokiran time što nije izvršio obećanje. Tražili ste? Gledajte!

BA
Bassar
12:05 02.02.2019.

Ljudi, jel vas nije sram, vas koji niste bez novaca i na prvome mjestu gradonacelnika Zagreba. Neopisivo, sramota.

DU
Deleted user
11:34 02.02.2019.

😂😂😂😂😂hrvacka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije