Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuškanac

I u Zagrebu se otvorila zemlja i to zbog – kanalizacije!

rupa u zagrebu (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
Autori: sb/VLM, pb/VLM
07.03.2013.
u 10:38

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama doznajemo da su sve ekipe na terenu te da nema opasnosti za građane

I Zagreb se našao na popisu mjesta u kojima se  otvorila zemlja!

Jutros oko 10.15 sati na adresi Krležin gvozd 15 primijećena je rupa dubine jednog i pol metra te promjera jednog metra. Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama doznajemo da su sve ekipe odmah izašle na teren, a opasnosti za građane nije bilo. 

Iako su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama javili da je rupa nastala zbog odrona zemlje, policija je izvijestila kako se rupa otvorila jer je pukla kanalizacijska cijev. 

Ozlijeđenih nema, a promet je obustavljen.  

"Na terenu su dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, GU za izgradnju grada i sve druge hitne službe. Policijska uprava zagrebačka ogradila je područje. Nema nikakve opasnosti za građane. Radovi sanacije su u tijeku", izvijestili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

U blizini ste mjesta događaja? Šaljite nam fotke na mail dojavi@vecernji.net

>>Pogledajte novu jamu kraj Drniša nastalu nakon odrona stijene

>>Zemlja se otvorila i u Zadru: promjer rupe veći od metra

Komentara 6

EH
ehh
11:40 07.03.2013.

Eto zemljo otvori se, godinama izgovorena poštapalica. Sada se otvara. Možda fizičari mogu dati odgovor na to.

KL
klokan13
11:41 07.03.2013.

Pa, kad se otvaraju svuda po svijetu, mora i u Zagrebu !!! Inaće, građevinci i lovatori samo vi "lomite" bregove po Zagrebu pa će pocuriti i mnoge novo izgrađene vile ....

PE
petra24
11:57 07.03.2013.

Naravno da nastaju rupe i odroni kada se drveće i grmlje, čije korijenje stabilizira zemlju, nemilice sijeku. Na navedenom području je upravo zimus napravljena velika sjeća velikih hrastova i to ne samo bolesnih primjeraka. Također na susjednom brijegu se nedavno odronila zemlja na samu cestu Tuškanac, a budući da je Bandić za potrebe ljetne pozornice uklonio sva stabla i sa druge strane Krležinog Gvozda (zašto su stabla sa strane smetala za gledanje filma?) čini mi se da je pitanje vremena kada će se i taj dio brijega odroniti. Pa možda i koja kuća završi na Bandićevoj pozornici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije