Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan slučaj

Zemlja se otvorila i u Zadru: promjer rupe veći od metra

rupa,zadar,portal (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
04.03.2013.
u 09:30

Sve se dogodilo u zadarskom naselju Bokanjac gdje je na dojavu intervenirala policija i ogradila prostor

Nakon slučajeva u Drnišu i prije u Međimurju, prijavljen je još jedan slučaj urušavanja tla. "Da se otvorila zemlja u širini i duljini većoj od metra'' policiji je prijavio u subotu 39-godišnji Zadranin Josip Marasović. Sve se dogodilo u zadarskom naselju Bokanjac u kojem je na dojavu intervenirala policija i ogradila prostor. Koliko je jama duboka, još nije istraženo, no Marasović vjeruje da je duboka možda i pet metara.

– Stalno se šećem ovdje sa psima i nikada te rupe nije bilo tu. Ima puno šetača i netko bi mogao stradati ako se rupa ne sanira. Vjerojatno se tlo urušilo zbog podzemnih voda, a koliko je duboko, pokazuje to što se kamen nakon što ga baciš u rupu uopće ne čuje – rekao nam je Josip Marasović.

>>Urušavanje tla: Sjedio na klupi pa upao u rupu duboku 4,5 metara

 

Komentara 13

ME
melanija
09:45 04.03.2013.

izgleda da se hrvatska jako srami sebe kad se i zemlja otvara

PE
Pemac49
09:43 04.03.2013.

Izgleda da ce cijela Hrvatska uskoro u propast Bog nek sacuva nasu lijepu !

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
09:38 04.03.2013.

Propade država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije