Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

I danas i sutra pitajte sve za Trešnjevku-jug

Večernjakova tribina
Grgur Žučko/pixsell
22.09.2014.
u 08:47

Što želite promijeniti u kvartu šaljite na gradska@vecernji.net ili telefon 01-6300-455, okupljanje u MO Horvati - Srednjaci sutra od 18.30

Postavljanje ležećih policajaca u ulici Kutnjački put na Vrbanima III, saniranje utonulog šahta na križanju Josipa Prikrila i Nečujamske, rasvjetnih stupova u parkiću kod vrtića Srednjaci, prevelik broj vrana na području sportskog centra Mladost, Srednjacima i Knežiji, asfaltiranje ulice Vrbje, od Petrovaradinske prema Jarunu, derutna zgrada preko puta crkve Svete Mati Slobode...

Neki su to od problema koji muče stanovnike Trešnjevke - jug, gdje će se sutra, 23. rujna, u 18.30 sati organizirati nova tribina "Želite li bolji kvart?" u prostorima MO Horvati - Srednjaci na Horvaćanskoj cesti 54. Tamo ćemo se u jednosatnoj raspravi nastojati dotaknuti tema koje muče građane Horvata, Jaruna, Gajeva, Gredica, Knežije, Vrbana, Prečkog i Srednjaka, a na pitanja građana odgovarat će nadležni gradski pročelnici i predstavnici Zagrebačkog holdinga.

Pitanja se mogu slati mailom i danas, na gradska@vecernji.net ili ih prijaviti dežurnom novinaru na telefon 01-6300-455. Ukoliko ne stignete postaviti pitanje, isto se može zapisati i baciti u kutiju s anketnim listićima.

Mjesec dana ostajemo u vašim kvartovima, odakle ćemo izvještavati o problemima i tražiti odgovore na vaša pitanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije