Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znanstveni piknik

I Bandić uskočio u matematički vlakić

Milan Bandić
Foto: Privatni album
1/9
14.09.2013.
u 11:17

Posjetitelji piknika iskušat će se u hodanju na vodi, izrađivati modele dinosaura, testirati svoje potencijale za rad na svemirskom brodu...

Došao je i taj dan, sutra se u parku kod Boćarskog doma održava Znanstveni piknik koji je oduševio i gradonačelnika Milana Bandića. Program koji nastoji popularizirati znanost i učiniti matematiku jednostavnijom, a fiziku zanimljivijom predstavljen je danas na Cvjetnom trgu.

Organizatori su njega i gradske čelnike ubacili u tzv. matematički vlakić, a glavna popularizatorica događanja bila je Franka Miriam Brückler  s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. 

Bandić se oduševio programom piknika i pozvao sugrađane da mu se pridruže u nedjelju

Posjetitelji piknika iskušat će se u hodanju na vodi, izrađivati modele dinosaura, testirati svoje potencijale za rad na svemirskom brodu...

Ulaz je besplatan, a program traje od 10 do 20 sati. 

>>Znanstvenik piknik - znanstveni centar na otvorenom

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije