Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji za prijat

Humanitarni koncert za Pimpfa u skate-parku Shupica

'20.08.2008., osijek - pres konferencija kao uvod u panonian challenge,trening sudionika panonian challenga u skate parku. Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
'Davor Javorovic/Vecernji list'
14.10.2011.
u 15:29

Na koncertu će nastupiti mlada imena zagrebačke scene Rakjor Soksof i She loves Pablo, a najniža je cijena ulaznice 10 kuna

Humanitarni koncert za Zagrepčanina kojega prijatelji zovu Pimpf održat će se sutra s početkom u 21 sat u skate-parku Shupica. Za prijatelja koji je teško obolio od raka želuca koncert su organizirali njegovi prijatelji, a idejni je začetnik Hrvoje Odak.

– To je dečko koji je omiljen u društvu i koji se cijeli svoj život bavio sportom. Kada smo čuli za njegovu bolest, svima nam je bio šok. Odlučili smo se pomoći mu koliko možemo. Sve je krenulo spontano, no gdje god smo tražili pomoć, ljudi su nas rado podržali – kazao je Odak.

Na koncertu će nastupiti mlada imena zagrebačke scene Rakjor Soksof i She loves Pablo, a najniža je cijena ulaznice 10 kuna. Svi oni koji osjećaju da bi mogli izdvojiti više, neka to slobodno i učine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije