Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Advent pri Gornjem Stenjevcu"

Humanitarna akcija darivanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Zagreb: Čarobna božićna kućna atmosfera
Goran Stanzl/PIXSELL
12.12.2022.
u 15:29

Donacije će se skupljati danas od 19 do 20 sati, te u istom terminu sve do subote, u prostorijama Mjesnog odbora u Dubravici 109A

Slatkiši, higijenske potrepštine i jedan veliki plišani medo, želje su djece-štićenika osnovnoškolske i srednjoškolske dobi Dječjeg doma Antun Gustav Matoš, podružnice Dječjeg doma u Nazorovoj gdje su ih posjetili Vijećnici Mjesnog odbora Gornji Stenjevec.

Kako bi im barem malo uljepšali Božić, Vijećnici su odlučili pokrenuti humanitarnu akciju "Božić je u srcima" te pozivaju sugrađane da donacijama prema vlastitim mogućnostima doprinesu darivanju djece bez roditeljske ili sa neadekvatnom skrbi. 

Donacije će se skupljati danas od 19 do 20 sati, te u istom terminu sve do subote, u prostorijama Mjesnog odbora u Dubravici 109A. U znak zahvalnosti, Vijeće MO Gornji Stenjevec poklanja svakom donoru vrećicu sa božićnom pšenicom za sadnju.

Ako pak kod kuće imate viška lampica ili ukrasa, njih također možete donjeti te, također večeras od 19 sati, pomoći u kićenju bora ispred Mjesnog odbora u Dubravici, a zu kuhano vino i orahnjaču. 

Božićni sajam na kojem će se moći razmijenjivati već korištene predmete male vrijednosti ili prodavati ih za simboličnu cijenu, održat će se pak u nedjelju od 10 do 15 sati, a sakupljeni iznos donirat će se u svrhu subvencije računa za struju siromašnim obiteljima u Gornjem Stenjevcu. Istoga dana kitit će se i mali bor na križanju Zelene magistrale te Karažnika i Dubravice, također uz kuhano vino i kolače. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije