Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Htjela ići raditi na brod da bi uštedjela za fakultet, a sad je osvojila stipendiju

Dodijeljene su tri pune i dvije jednogodišnje školarine ukupne vrijednosti 300.000 kuna
21. srpnja 2014. u 11:15 1 komentara 2209 prikaza
 U Cinestaru u Areni Zagreb predstavljeno je petero finalista natjecaja Cinestara i Bernaysa
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Petero mladih dobilo je priliku života osvojivši stipendije za Visoku školu za komunikacijski menadžment Edward Bernays, na natječaju organiziranom u suradnji sa CineStarom.

–Htjela sam upisati ovaj fakultet, ali kada sam vidjela cijenu shvatila sam da si ga ne mogu priuštiti, te sam odučila godinu dana otići raditi na brod, no onda sam vidjela natječaj za stipendiju i odlučila sam je dobiti, u što sam uložila puno truda - objašnjava Petra Čolak iz Makarske koja je osvojila punu stipendiju, baš kao i Doris Mucak i Ena Zimolo. Jednogodišnju školarinu dobili su Brunela Marija Rajlić i Maro Alavanja.

Oni su dva mjeseca trebali voditi PR kampanju te pisati filmske kritike, istaknuvši se u odnosu na ostalih 60 sudionika, ocijenio je tročlani žiri koji im je stipendije ukupne vrijednosti 300.000 kuna uručio na subotnjoj dodjeli u Cinestar Imaxu u Areni Zagreb.

– Program je pokrenut kako bismo dali priliku mladima koji se trude jer znamo da će oni dati sve od sebe na fakultetu i kasnije na poslu - kaže Mia Pećina uime žirija.

HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas

  • dimnajac:

    Neš ti fakulteta. S takvom diplomom moći će odmah ponovno na brod...