Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKOPALI SJEKIRE

HNS 4,5 mil. kn ulaže u travu, a HNK Gorica odustaje od tužbe

hnk gorica
Sanjin Strukić/PIXSELL
02.12.2013.
u 16:54

Grad Velika Gorica u pripremne radove investirat će oko milijun kuna

Velika Gorica na ljeto iduće godine dobiva moderan nogometni kompleks s umjetnom travom vrijednom 4 i pol milijuna kuna, pišu Kronike VG. Travu će financirati Hrvatski nogometni savez, a HNK Gorica će mu zauzvrat oprostiti oduzimanje licence za prvu Hrvatsku nogometnu ligu odustajanjem od tužbe podignute prije dvije godine. Rezultat je to sporazuma kojeg su potpisali izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović, predsjednik HNK Gorica Nenad Črnko te velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić. Grad Velika Gorica u pripremne radove investirat će oko milijun kuna.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> Predsjednik Gorice: Od HNS-a tražimo 4 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 1

NB
Navrnuti Bracanin
17:18 02.12.2013.

4,5 miljuna investirati u travu nije šala. Cila Gorica će bit zamantana 3 miseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije