Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predbožićna zabava

Hitovi uz koje se nekad čagalo u Saloonu večeras se vrte na Zrinjevcu gdje stiže DJ Saloonski

Foto: Filip Bašić, Bojan Haron Markičević
1/9
20.12.2023.
u 18:02

Na Slatki Zrinjevac stižu i gastro noviteti među kojima su i arancini, odnosno okruglice od riže s brancinom i grdobinom, mozzarellom, špinatom i jogurtom, koji se uz umak od limete i salatu poslužuju u kućici Feliz Navidad

Svega nekoliko dana dijeli nas od Božića, a gotovo svi ih uvijek provodimo užurbano, u potrazi za poklonima, namirnicama za blagdanske objede. No nađete li se u centru grada, poželite li se nakratko opustiti, svratite do Slatkog Zrinjevca gdje su ovih dana na repertoaru brojni koncerti, a možete se počastiti i kojim gastronomskim novitetom. 

Kućica Feliz Navidad predstavit će, naime, svoje arancine, odnosno okruglice od riže s brancinom i grdobinom, mozzarellom, špinatom i jogurtom, uz umak od limete i salatu. Kućica Veseli pajcek ugostit će na svom pajcek pragu tuna burger u domaćem brioche pecivu s batatom, rajčicom, wasabi majonezom i prženim lukom. A slavonski šmek pronaći ćete na na kućici Polar Express gdje će se kuhati i fiš na slavonski sa širokim rezancima. 

Onima koji vole nježnija jela preporučujemo posjet kućici Shank, jer kod njih caruju blagdanski pripremljene kozice u tempuri i brioche pecivu s domaćom chilli majonezom. Za sve vas koji niste baš od ribe, tu je i dalje 18 vrsta kobasica, kao i prave delicije iz svih dijelova svijeta - od južne Amerike do Japana i Kine. 

Hitovi uz koje se nekada čagalo u kultnom zagrebačkom klubu Saloon večeras će od 19 sati odjekivati iz glazbenog paviljona kojim će zavladati Tom Tomašević, poznatiji kao DJ Saloonski. Posjetitelje sutra očekuje i live nastup Gramofonix benda, a subota je pak rezervirana za DJ-a Sinku Fresha te saksofonisticu Lanu Škrgatić. Da bi Badnjak prošao u najljepšem glazbenom ugođaju pobrinut će se Božićni pjevački ansambl od 15 do 17 sati, a zatim, od 18 do 22 sata, DJ Mental Blue i Anezi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije