Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA U ZAGREBU

Herman komentirao uhićenja: Da smo znali da se događaju nezakonitosti, mi bismo to i javno rekli

Zagreb: Potpisan Koalicijski sporazum za lokalne izbore
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
17.06.2021.
u 12:50

Priupitan o akciji USKOK-a, Herman je kazao da je prve informacije dobio tijekom sjednice

Javnosti se nakon konstituirajuće sjednice Gradske skupštine obratio i bivši HDZ-ov predsjednik Skupštine Mislav Herman

- Podržat ćemo sve ideje u Skupštini koje ćemo smatrati da su za naše građane dobre, kao što ćemo se protiviti svemu što ćemo smatrati da nije dobro, kazao je. 

Priupitan o akciji USKOK-a, Herman je kazao da je prve informacije dobio tijekom sjednice

- Tijekom sjednice smo dobili su informaciju kako su određene istrage u tijeku. Da smo imali ikakvih saznanja da se događa išta nezakonito, mi bismo to javno i obznanili. Mi instituacijama koje rade svoj posao nećemo stajati na putu, kazao je Herman. 

Sljemenska žičara bio je amandman HDZ-a, kazao je. 

- Mi nismo odgovorni za izvršenje bilo kojeg projekta. Sljemenska žičara je bila naša ideja, ali mi nismo odgovorni. Zna se tko je bio odgovoran. Svi ćemo dobiti informacije od nadležnih instituacija kada će žičara biti gotova. Ono što mi želimo je da Grad Zagreb dobije jednu modernu i kvalitetnu žičaru, kazao je. 

Komentara 2

PO
Polarus
13:13 17.06.2021.

tko to mi? što je on podvojena ličnost? pitaj svoju ekipu pod nogama... samo će se počešat po glavi.. okrenut i uz smješak otići...

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:02 17.06.2021.

Herman komentirao uhićenja: Da smo znali da se iz policije prate naše nezakonitosti, mi bismo to i javno unutra domoljubno odabranih rekli našim operativcima za snabdjevanje i zbrinjavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije