Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

HDZ-ov Andrija Mikulić ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba

Andrija Mikulić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.03.2017.
u 23:30

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ne želi potrošiti Mikulića i zato on ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba, doznaje se u HDZ-u

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a i predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić neće biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, doznaje Hina u utorak navečer u toj stranci. 

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ne želi potrošiti Mikulića i zato on ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba, doznaje se u HDZ-u.

A tko će biti HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, još uvijek je velika tajna. U HDZ-u najavljuju da će se to saznati u srijedu navečer, nakon sjednice Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a na kojoj bi trebao biti i Plenković.  

U HDZ-u nisu htjeli potvrditi medijske napise da bi zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić trebao biti prvi na listi HDZ-a za zagrebačku Gradsku skupštini te samo poručuju da će praksa u ovim izborima biti da prvi na listi u svim lokalnim jedinicama budu ujedno i HDZ-ovi kandidati za čelne pozicije gradova, odnosno županija.

Neslužbeno se doznaje i da će se nezavisna saborska zastupnica u Klubu zastupnika HDZ-a Bruna Esih kandidirati za gradonačelnicu Zagreba i da sastavlja svoju listu za zagrebačku Gradsku skupštinu.

>> Desnica prijeti Brunom Esih, HDZ će teško sada 'izmisliti' genijalnog kandidata

>> Ivana Maletić odbila biti kandidat HDZ-a za Zagreb

Komentara 7

ER
EroK
00:10 15.03.2017.

Bruna Esih je bolji kandidat za gradonačelnicu Zagreba!

PI
pinkec
01:07 15.03.2017.

I ja mislim bolje je da Andrija Mikulić ne ide za gradonačelnika. Bruna je bolji izbor!

DO
domljani
06:21 15.03.2017.

hdz godinama podržava bandića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije