Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZNO U PROMETU

Gužve i nesreće usporavaju promet u Zagrebu, najgore stanje je na Slavonskoj aveniji

Screenshot/Google Maps
08.11.2022.
u 08:30

HAK javlja i kako je pojačan promet na gradskim cestama i obilaznicama. Usporeno se vozi na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Jankomir u smjeru Bregane i kod čvora Ivanja Reka (A4) u smjeru Slavonske avenije.

Velike gužve zabilježene su jutros u Zagrebu, a sve je popraćeno prometnim nesrećama.

Kako javlja HAK, zbog prometne nesreće na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, kod raskrižja sa Marohnićevom ulicom, vozi se otežano u kolonama u oba smjera.

Prema podacima Google Mapsa, nesreća je zabilježena i na križanju Horvaćanske i Selske ceste.

HAK javlja i kako je pojačan promet na gradskim cestama i obilaznicama. Usporeno se vozi na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Jankomir u smjeru Bregane i kod čvora Ivanja Reka (A4) u smjeru Slavonske avenije.

Komentara 16

KA
kažemja
09:48 08.11.2022.

Zagreb je jednostavno prerastao sam sebe .Ceste su iste kao prije 40 godina a auta ima tri puta više.Samo jedan primjer,u Sesvetama nadvožnjak preko pruge , preko puta bivšeg Europatrade ,samo dvije trake .Kolona zna biti čitavom ulicom Ljudevita Posavskog,znači oko 2 kilometara.Nadvožnjak je isti kao i prije 40 godina,a samo u Sesvetama živi preko 80000 stanovnika, skoro kao jedan Osijek.To je samo jedan primjer.Takvih je pun grad.A zgrade niču na svakom koraku,kvadrati sve skuplji a infrastruktura nikakva.

Avatar Nlnja
Nlnja
10:06 08.11.2022.

Kaj veli Senf, je li ofarbao klupice u dugine boje?

CO
Cosinus
08:52 08.11.2022.

Kada se pokušava od velikog grada napraviti ogroman grad i kada država ulaže prvenstveno u doseljavanje građana u Zagreb, onda mora biti gužva. U Slavoniji nema gužve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije