Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ponuda

Gričke vještice prošetale gradom, na dječjim turama pričaju zagrebačke legende

dječji razgled
Facebook
14.06.2014.
u 10:01

Razglede organiziraju u sklopu udruge "Rent a local friend", a nudit će i ture 'iznajmljivanja' lokalnog prijatelja na dan

Vještice s Griča obučene u srednjovjekovne duge plašteve prošetale su centrom Zagreba, a za sobom su povele i dvadesetero djece.

Uz razne efekte, dimne signale, gatanje prepričavale su im legende Gornjeg Grada, a nakon dva i pol sata društvo su počastile sladoledom. Dječji razgledi grada nova su tura u sklopu udruge “Rent a local friend”, a prijateljice Snježana Tomažini, Irena Marinić i Sanja Bukač Štritof na taj su način htjele prekinuti naviku roditelja da djecu za rođendane vode u igraonice ili u trgovačke centre i umjesto toga organizirale edukativnu proslavu.

Sve detalje i poziv na svaku turu objavljivat će na Facebook stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije