Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj varšavska

Gradska skupština za utorak sazvala izvanrednu sjednicu

varšavska (1)
Anto Magzan/Pixsell
16.07.2010.
u 12:25

- Smisao te skupštine je da se napokon definira i nabroji što skupština može napraviti oko Varšavske, objasnio je Davor Bernardić.

Šefovi klubova zastupnika Gradske skupštine, izuzev HDZ-a, dogovorili su danas kako će se u utorak održati izvanredna sjednica Gradske skupštine zbog aktualnog stanja u Varšavskoj.

- Smisao te skupštine je da se napokon definira i nabroji što skupština može napraviti oko Varšavske - objasnio je Davor Bernardić, šef kluba zastupnika SDP-a i čelnik zagrebačke organizacije stranke. 

Pitali smo ga je li mu žao što se jučer u društvu Borisa Šprema, predsjednika Gradske skupštine, pridružio prosvjednicima koji su obojicu izviždali.

- Nije mi žao, to je velika stvar za demokraciju, a mi smo otvorena stranka koja ništa ne krije i ničeg se ne boji za razliku od drugih koji se nisu imali hrabrosti pojaviti - odgovorio je Bernardić dodajući da je tijekom noći preko Facebooka i e-maila primio mnogo poruka podrške i građana i stranačkih kolega.

Iako gradonačelnik Milan Bandić danas nije želio komentirati slučaj Varšavske, obećao je doći na tematsku sjednicu.

Komentara 7

ZA
zami
13:08 16.07.2010.

Dečec je prezelen a Bandic smrdi od truleži.

OB
-obrisani-
13:33 16.07.2010.

Nevjerovatno kako jedan pravoslavni pop moze manipulirati sa narodom.Iz svega je vidljivo da se radi o manipulaciji za interese srpske pravoslavne crkve .Pored Gradske kavane na Trgu Bana Jelacica se gradi slican kompleks sa podzemnim garazama i nitko ne protestira niti trazi zabranu izgradnje ulaza u garaze premda se radi o oprerecenijoj ulici od Gunduliceve.Strasan je utjecaj srpskih sluzbi na medije i pojedine javne osobe.Pretpostavljam da se radi o teskim ucjenama dosjeima iz vremena komunizma koje srpske sluzbe posjeduju i sa njima ucjenjivaju osobe iz javnog zivota na teritoriju bivse jugovine.

JA
jadud
16:10 16.07.2010.

Nisu zagrepčani zaboravili izjavu Bandića \"kome se ne sviđa kako ja vodim grad neka iseli iz grada\". To nebi bilo važno da Bandić to nije rekao građanima Zagreba... Ako političari rade protiv građana koji su ih izabrali,normalno da ih sese mora maknuti iz politike.Pa nisu oni Božje krave.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije