Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Gradonačelnik uoči prvog Sanjkaškog kupa na Cmroku: "Imat ćemo najbolje sanjkalište u Europi"

U petak je na sanjkalištu Cmrok održana press konferencija na kojoj je najavljeno prvo izdanje Sanjkaškog kupa Cmrok 2019. za djecu i mlade a koje će se održati u subotu 16. veljače
15. veljače 2019. u 15:43 10 komentara 1067 prikaza
Foto: Upravljanje sportskim objektima
Pogledajte galeriju 1/4

Na najpopularnijem zagrebačkom sanjkalištu, onome na Cmroku, vrijedno se radi, u pogonu su i topovi za zasnježivanje, a sve kako bi staza sutra dočekala spremna natjecatelje prvog sanjkaškog kupa na Cmroku, natjecanja u sanjkanju za djecu i mlade od tri do 19 godina. Cmrok je danas obišao i gradonačelnik Milan Bandić, koji je na konferenciji za medije nije krio svoje zadovoljstvo ovim projektom. 

27.12.2016., Zagreb - Na Cmroku je nanesen snijeg sa Sljemena za sanjkanje. Video: Tomislav Miletic/PIXSELL Zimske radosti Umjetni je snijeg na Cmrok donio Djed Božićnjak iz Gornje Bistre

- Ove godine još improviziramo, no iduće godine nema improvizacije i napravit ćemo najbolje sanjkalište u Europi. Ja ne znam drugačije raditi nego najbolje – obećao je gradonačelnik. Prvo izdanje ove sportsko zabavne manifestacije počinje sutra u 11 sati, a na natjecanje se može prijaviti od osam do deset sati.

Daria Obratov Pjongčang Sanjkašica Daria Obratov odradila još dva službena treninga

-Natjecatelji će biti podijeljeni u četiri kategorije, a pobjednici svake od njih kući će otići s medaljom i prigodnim nagradama, dok će svi sudionici natjecanja dobiti "utješnu nagradu", odnosno diplomu za sudjelovanje – otkrio je ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić koji je pozvao Zagrepčane da sutra na Cmrok dođu javnim prijevozom kako bi se izbjegle nepotrebne gužve te dodao da će sutra zato voziti povećan broj ZET-ovih autobusa s Kaptola do Britanca i s Britanca do Mihaljevca.

Cmrok Čista sreća! Noćno sanjkanje na Cmroku je In! A ovi razigrani mališani to će vam i potvrditi

Na sudjelovanje u natjecanju su pozvani i štićenici Dječjeg doma Zagreb, a na Cmrok će doći i brojna poznata lica, među kojima su i Nevena Rendeli, Sandra Bagarić i Marko Lasić Nered.

>>Bandić na bageru započeo radove na gradnji sljemenske žičare

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Deleted user:

    A 54 000 blokiranih zagrepcana sto s njima ...na sanjkanje ....cuvaj to malo zdravlja pametnije ti je....

  • Deleted user:

    Bandicu organiziraj da ljudi nesto rade......boli k....99,99 % hrvata za tvoje sanjkaliste i ostale nadrkanije....

  • zip123:

    Sanjkas ti nas,sanjkas.