Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za umirovljenike

Gradnja Doma na čekanju, postoje investitori

Vojarna
PIXSELL
10.01.2011.
u 17:01

Čeka se potvrda Državnog odvjetništva o bivšoj vojarni Taborec što je uobičajena procedura

Gradnja doma za umirovljenike i dalje je na čekanju. Gradonačelnik Krešo Beljak za Radio Samobor izjavio je da je najveći problem spora državna birokracija zbog koje Grad još uvijek nije vlasnik bivše vojarne Taborec. Na području te vojarne, naime, planira se graditi dom za umirovljenike, za što postoje zainteresirani investitori. Beljak je istaknuo da je Vladino povjerenstvo već donijelo odluku da se vojarna prepusti Samoboru.

Još se čeka pravna potvrda samoborskoga Državnog odvjetništva i nakon toga cijeli predmet ide u Vladu RH, koja će na jednoj od svojih idućih sjednica donijeti dugoočekivanu odluku, objasnio je gradonačelnik. Samoborce je, međutim, iznenadilo da se u kontekstu vojarne Taborec spominje Državno odvjetništvo.

– Riječ je o uobičajenoj proceduri prilikom dodjeljivanja državnih nekretnina u vlasništvo lokalnih zajednica, gdje odvjetništvo mora dati svoju suglasnost na već donesenu odluku povjerenstva Vlade RH – kaže Maja Kočiš, glasnogovornica Grada Samobora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije