Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
64 zagrebačkih obitelji

Grad Zagreb će korisnicima stambenih kontejnera platiti račune za struju

Jelena Pavičić Vukićević sadnjom stabla podržala akciju 'Zasadi stablo, ne budi panj'
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
31.03.2021.
u 09:25

Svima koji su dosad platili račune za električnu energiju - sredstva biti refundirana, a budući računi plaćeni.

Stanovnici kojima su domovi stradali u potresu i koji koriste stambene kontejnere neće se morati više brinuti oko velikih računa za kuhanje i grijanje, koji su dosezali i tisuće kuna mjesečno. Grad Zagreb, naime, pokrit će njihove troškove, a to je jučer potvrdila o.d. gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević. 

-Djelatnici Gradske uprave danas su u cijeloj podsljemenskoj zoni i u Sesvetama, Gornjoj Dubravi te Maksimiru obišli sve koji žive u kontejnerima i pomogli im pri popunjavanju zahtjeva za ostvarivanje prava na naknadu troška - rekla je Pavičić Vukičević, objasnivši da će svima koji su dosad platili račune za električnu energiju - sredstva biti refundirana, a budući računi plaćeni. Radi se o 64 zagrebačkih obitelji, koje pravo na navedenu pomoć imaju tijekom cjelokupnog boravka u stambenim kontejnerima.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:24 31.03.2021.

čudom se načudih pa na slikama iza potencijalne gradonačelnice nema tamo nekih falsifikatora , o kako to o kako to možda da se osigura jedan kontejner sa svim strojevima za izradu vrhunskih lažnih diploma no svakako uz savjetnika da see ne upiše previše položenih ispita. idemo delati :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije