Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštećene građevine

Grad Zagreb: Apel građanima da ne hodaju po centru grada

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
22.03.2020.
u 15:27

Grad moli građane za razumijevanje i strpljenje, te da se ponašaju odgovorno i prate upute nadležnih institucija.

Grad Zagreb pozvao je građane da ne hodaju po centru grada niti blizu građevina koje su pretrpjele štetu u snažnom potresu koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb. 

"Zbog potresa koji je pogodio Zagreb u jutarnjim satima te oštetio mnoge zgrade i fasade, građani se mole da ne hodaju po centru grada niti blizu građevina koje su pretrpjele štetu", priopćeno je iz Grada Zagreba. 

Grad moli građane za razumijevanje i strpljenje, te da se ponašaju odgovorno i prate upute nadležnih institucija.

Video - Snažan potres pogodio Zagreb

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barica56
17:53 23.03.2020.

Vjetar puše jako pazite na oštećene dimnjake jedan primjer Božidara Adžije 11 vidljivo s dvorišne strane ai stanje krovišta upitno policija je svoju trakicu stavila na ulaz al ak se stepe sve s krova bilo bu frke ,dakle oprez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije