Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Grad traži nezaposlene branitelje za radne akcije

Nakon odrade ekoloških aktivnosti u Parku Maksimir u trajanju od 40 radnih sati (5 dana), svaki sudionik stječe pravo upisa u jedan od odabranih programa osposobljavanja
19. listopada 2020. u 15:50 3 komentara 570 prikaza
Nespes
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Nezaposleni branitelji i stanovnici Zagreba mogu se javiti u Gradski ured za branitelje kako bi sudjelovali u javnim radnim aktivnostima. Ured za branitelje zaprimit će zahtjeve trideset nezaposlenih.

- Nakon odrade ekoloških aktivnosti u Parku Maksimir u trajanju od 40 radnih sati (5 dana), svaki sudionik stječe pravo upisa u jedan od odabranih programa osposobljavanja, odnosno prekvalifikacije ili na medicinsku rehabilitaciju u trajanju od deset dana - kažu u Uredu za branitelje. Adresa na kojoj se treba prijaviti od 8 do 15.30 sati je Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, a dodatne informacije mogu se dobiti na brojevima telefona: 01/6100-343 i 01/6100-368.

 

Zagreb: Počelo antigensko testiranje testiranje u srednjim školama
UČINKOVITOST CJEPIVA
Stručnjaci otkrili što se može dogoditi dođete li u dodir s virusom 10 dana nakon prvog cijepljenja
Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija
  • Kokoiduhovi:

    Pa će s tim tečajem odmah naći posao i više neće trebati stalne ili jednokratne novčane pomoći, neće morati na burzu, u pučke kuhinje....Viš, viš....kak lijepo misle na ljude. kak im pomažu. Kak je to krasno.

  • branka1958:

    Da li se koji javio ?