Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primaju tridesetero

Grad traži nezaposlene branitelje za radne akcije

Nespes
Grgur Zucko/PIXSELL
19.10.2020.
u 15:50

Nakon odrade ekoloških aktivnosti u Parku Maksimir u trajanju od 40 radnih sati (5 dana), svaki sudionik stječe pravo upisa u jedan od odabranih programa osposobljavanja

Nezaposleni branitelji i stanovnici Zagreba mogu se javiti u Gradski ured za branitelje kako bi sudjelovali u javnim radnim aktivnostima. Ured za branitelje zaprimit će zahtjeve trideset nezaposlenih.

- Nakon odrade ekoloških aktivnosti u Parku Maksimir u trajanju od 40 radnih sati (5 dana), svaki sudionik stječe pravo upisa u jedan od odabranih programa osposobljavanja, odnosno prekvalifikacije ili na medicinsku rehabilitaciju u trajanju od deset dana - kažu u Uredu za branitelje. Adresa na kojoj se treba prijaviti od 8 do 15.30 sati je Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, a dodatne informacije mogu se dobiti na brojevima telefona: 01/6100-343 i 01/6100-368.

 

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
09:09 21.10.2020.

Pa će s tim tečajem odmah naći posao i više neće trebati stalne ili jednokratne novčane pomoći, neće morati na burzu, u pučke kuhinje....Viš, viš....kak lijepo misle na ljude. kak im pomažu. Kak je to krasno.

BR
branka1958
17:50 19.10.2020.

Da li se koji javio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije