Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Grad traži devet vozila za vožnju delegacija

Passat
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
03.06.2014.
u 08:45

Procjena je da bi sedmomjesečni najam koštao 700.000 kuna bez PDV-a, odnosno 370 kuna dnevno

Grad će od rent-a-cara unajmiti osam automobila i jedan kombi. Jučer je raspisan natječaj kojim procjenjuju da će sedmomjesečni najam tih vozila koštati 700.000 kuna bez PDV-a. Prosječno dan najma stoji 370 kuna. Kako je objasnio pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, nabavljaju vozila srednje klase.

– Vozila Gradu trebaju za protokolarne vožnje delegacija koje nam dolaze. U delegacijama je uvijek više ljudi koji u organizaciji Grada odlaze na događaje, a i vozila moraju biti reprezentativna – objasnio je Laco.

Najmom vozila “premošćuje” se rok potreban za nabavu 23 nova vozila kojima će se u voznom parku zamijeniti stari automobili kojima je istekao leasing.

>> Gradonačelnik Bandić kupuje nova vozila za 8 milijna kuna

Komentara 2

CH
chemica
12:07 03.06.2014.

Nekako sumnjam da u Ljubljani postoji ovakav "konvoj" luksuznih vozila da bi se vozale nekakve "strane delegacije". Bandiću, ovo nije Jugoslavija i nije Beograd pa da dolaze Čombe ili Kim Il Sung pa ih moraš adekvatno i dočekati. Nisi Maršal Tito nego obični gradonačelničić jedne provincijske metropole, gledano u svjetskim razmjerima. Sam si je takvom stvorio. Malom i nevažnom, kao da je palanka u Turskom carstvu. Purgerska palanka.

IN
Inat
11:47 03.06.2014.

Loše Bandicu loše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije