Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan nepušenja

Grad organizira besplatne preglede pluća za pušače

Pušači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
02.06.2014.
u 15:13

Građani se mogu javiti bez uputnice i prethodne najave u Polikliniku za bolesti dišnog sustava na adresi Prilaz Baruna FIlipovića 11

U povodu Svjetskog dana nepušenja, Grad Zagreb u suradnji s Poliklinikom za bolesti dišnog sustava, sve do 6. lipnja od 12 do 15 sati organizira preglede za građane koji nemaju postavljenu dijagnozu kronične opstruktivne plućne bolesti, ali su dugogodišnji pušači.

Pregled uključuje rtg snimku pluća i srca, mjerenja CO i kisika u perifernoj krvi te obradu plućne funkcije, a građani se mogu javiti bez uputnice i prethodne najave u Polikliniku za bolesti dišnog sustava Zagreb na adresi Prilaz Baruna Filipovića 11.

>> Najzdravije žive agroturistički tehničari i medicinske sestre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije