Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kulturni susret

Grad i Ministarstvo: Uravnotežiti sufinanciranje kulturnih programa

Hasanbegović Bandić
Ministarstvo kulture
04.03.2016.
u 15:09

Ministar Zlatko Hasanbegović i gradonačelnik Milan Bandić razgovarali o zajedničkim projektima i naglasili važnost suradnje oko djelovanja Klovićevih dvora i HNK

Ministarstvo kulture i Grad Zagreb najtješnje će i dalje surađivati u pogledu kulturne politike, a posebno u vezi Klovićevih dvora i Hrvatskog narodnog kazališta, rečeno je na sastanku ministra Zlatka Hasanbegovića i gradonačelnika Milana Bandića u Ministarstvu. Dogovorena je i suradnja na zajedničkim projektima.

Dvojac je istaknuo kako je bitno "unaprijeđivati zakonodavni sustav i uravnotežiti sufinanciranje kulturnog sektora i na gradskoj i na nacionalnoj, državnoj razini".

Uz Bandića i Hasanbegovića, na sastanku su bili i Ana Lederer kao ministrova zamjenica, Vesna Kusin kao gradonačelnikova zamjenica, te gradski pročelnici Ivica Lovrić, Slavko Kojić i Vesna Šimić.

Komentara 3

AN
antonelić
11:36 06.03.2016.

konačno kreće kultura sa veliko K ... tijesno ,tijesno ...

DO
domljani
22:01 04.03.2016.

čestitke gospodinu haSSanbegovićU

WU
wuggibiba
13:09 06.03.2016.

A joj, koja ekipa ! Kultura do kulture.!!! Bandic i Haso. Ma nemre bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije