Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O POSLJEDICAMA POTRESA

Grad dijeli crijep, HSLS ga proziva

Zagreb: HSLS na Zrinjevcu održao konferenciju za medije na temu potresa u Zagrebu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
09.01.2021.
u 10:59

Gradonačelnik Milan Bandić ne bavi se stvarnim problemima, nego Snježnom kraljicom i spomenicima, rekao je HSLS-ovac Darko Klasić na konferenciji.

Crijep, drvena građa, mort za zidanje, vapnena glet masa, opeka i dimnjaci stigli su jučer u paletama u gradsku četvrt Brezovica, gdje je jučer počela podjela građevinskog materijala za nužnu sanaciju obiteljskih kuća nakon potresa.

Organizirao je to Grad Zagreb, a materijal su na Brezovičkoj cesti kod tamošnjeg nogometnog kluba mogli podignuti svi koji su prijavili štetu na svojoj imovini. Građevinski materijal stiže i u ostale četvrti na zahtjev stanovnika te u dogovoru s predstavnicima vijeća. Unatoč tome, jučer je zagrebački HSLS na presici upozorio na slabu angažiranost gradske uprave nakon nedavnih potresa.

– Prošlo je devet mjeseci od ožujskog potresa koji je Zagreb zatresao na 5,5 Richtera i gotovo ništa se nije znatnije promijenilo. Grad nije mnogo učinio po pitanju obnove metropole te sada ima još i više posla zbog novih potresa u Hrvatskoj. Zbog toga su naši ljudi još i zabrinutiji i uznemireniji. Gradonačelnik Milan Bandić ne bavi se stvarnim problemima, nego Snježnom kraljicom i spomenicima – rekao je HSLS-ovac Darko Klasić na konferenciji.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
14:22 09.01.2021.

Ne kužim kaj je to hsls? Jel možete pojasniti tu kraticu?

Avatar JPlesi
JPlesi
06:40 10.01.2021.

HSLS ...Hrvatsko Stanje Lišene Slobode kratko rečeno "Lopovi i dalje vladaju"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije