Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Platforma Zagreb je NAŠ

Glumica i znanstvenica u utrci za mjesto dogradonačelnice

Izbori
Foto: Zagreb je Naš
14.04.2017.
u 15:28

Urša Raukar i Danijela Dolenc bit će zamjenice kandidatu za gradonačelnika Tomislavu Tomaševiću.

Politička platforma Zagreb je NAŠ! predstavila je ispred sjedišta SDP-a svoje kandidatkinje za mjesto dogradonačelnice – glumicu Uršu Raukar i znanstvenicu Danijelu Dolenc. Lokacija predstavljanja kandidatkinja nije slučajno odabrana kažu, jer su upravo na tome mjestu prije sedam godina bili održani prosvijedi za Cvjetni trg i Varšavsku.

- Borbenost i znanje krase obje kandidatkinje - izjavio je Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika iste platforme. Tako je Urša Raukar odlučna u kulturnom poboljšanju u Zagrebu na način da će se zalagati za decentralizaciju kulture kako bi svaka gradska četvrt dobila kulturni sadržaj za mlade te samostalnost vođenja kulturnih ustanova, a borbom protiv korupcije i nepotizma.

- Mi gradimo novu politiku koja dotrajale podjele na ustaše i partizane želi zamijeniti razgovorom o društvenom poduzetništvu, kvalitetnoj skrbi za najmlađe i najstarije, ravnomjernom razvoju grada, rješavanju problema Jakuševca - rekla je druga kandidatkinja, Danijela Dolenc te naglasila kako joj je osobno važno što je platforma Zagreb je NAŠ zapravo feministička platforma, jer je činjenica da bez pune rodne jednakosti nema nove zelene ljevice.

Komentara 9

BL
Blomberg
20:09 14.04.2017.

No ove sve prijave, svi bi na jasle grada. A nis moram reci svojoj babici da se i ona prijavi, i nema straha past ce i meni koja kinta.....!

KR
Krkan15
19:44 14.04.2017.

Tko je toliko lud da da glas tim vama kra!

ST
steve
06:54 15.04.2017.

Crvenpetokrakasi, oni bi i odmah izglasali da se zaboravi, tko je nad Hrvatima izvrsio genocid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije