Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srednje škole

Gimnazija A. G. Matoša podnijela zahtjev za upis još jednog razreda

Upisi u gimnaziji
J.Lemo/VLM
30.06.2010.
u 18:19

Mjesta u samoborskim srednjim školama u prvom upisnom krugu većinom su popunjena.

Mjesta u samoborskim srednjim školama u prvom upisnom krugu većinom su popunjena, ostala su još samo četiri mjesta za zanimanje frizera u Strukovnoj školi.

– Za frizere će biti drugi upisni krug – rekao je Davor Škiljan, ravnatelj Strukovne škole.

Franjo Mihalina, ravnatelj Ekonomsko-trgovačko-ugostiteljske škole, kaže da drugog upisnog kruga neće biti jer su popunili svih 140 mjesta, dok je Marko Maros, ravnatelj Gimnazije A. G. Matoša, koja je također popunila kvotu od 88 učenika, čak podnio zahtjev mjerodavnom ministarstvu za upisivanje još jednog razreda.

– Ako nam zahtjev odobre, bit će i drugi upisni krug – rekao je ravnatelj Maros.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije