Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljetna oaza

Gejziri, tobogani... otvara se Aquapark Adamovec!

'aquapark06_nnn_cit_070113'
Foto: ''
1/6
Autor
Mateja Šobak/VLM
02.07.2013.
u 11:00

Kompleks se trebao otvoriti još u jesen prošle godine. Cijena je dnevne ulaznice 60 kuna, vikendom 70

Nakon godine gradnje 1600 četvornih metara vodene površine u Adamovcu, samo dvadesetak minuta vožnje autom od zagrebačkog Glavnoga kolodvora, postat će Zagrepčanima nova ljetna oaza za opuštanje. Aquapark Adamovec sutra će se svečano otvoriti, a za građane u petak.

Investicija od četrdeset milijuna kuna nadomak Zagrebu ima četiri unutarnja bazena, dva vanjska, isto toliko jacuzzija i restorana te teretanu i salon za masažu.

Stari vlasnici 

Na gradnju vodenog parka odlučio se mladi poduzetnik Andreas Culifaj, čija je obitelj na području novog vodenog parka već i prije imala bazene. 

– Na novi kompleks odlučili smo se kad smo zatvorili stare, već gotovo urušene bazene. Kako će objekt biti moderniji, nadamo se da će biti i više posjetitelja – rekao je Culifaj kada je prošle godine pokazivao početne radove u Adamovcu. 

Osim modernošću, najavljuju iz vodenog parka, kompleks će se isticati i svojom ekološkom prirodom. Cijeli sustav temelji se na obnovljivim izvorima energije, a voda u bazenima bit će iz prirodnih prigorskih izvora vode. 

Efekti za bolji doživljaj

– U unutrašnjem objektu nalazi se rekreacijski bazen s masažama, toboganom, gejzirima i drugim zanimljivim efektima, kao i bazen s valovima, a očekuje se da će upravo on biti jedna od vodećih atrakcija – rekla je Ivana Čabraja iz odnosa s javnošću vodenog parka. Cijena dnevne ulaznice radnim danima je 60 kuna, a vikendom 70.

>>Vodeno opuštanje za Zagrepčane blizu Sesveta pred otvaranjem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije