Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Gejziri, tobogani... otvara se Aquapark Adamovec!

Kompleks se trebao otvoriti još u jesen prošle godine. Cijena je dnevne ulaznice 60 kuna, vikendom 70
02. srpnja 2013. u 11:00 0 komentara 5619 prikaza
'aquapark06_nnn_cit_070113'
Foto: ''
Pogledajte galeriju 1/6

Nakon godine gradnje 1600 četvornih metara vodene površine u Adamovcu, samo dvadesetak minuta vožnje autom od zagrebačkog Glavnoga kolodvora, postat će Zagrepčanima nova ljetna oaza za opuštanje. Aquapark Adamovec sutra će se svečano otvoriti, a za građane u petak.

Investicija od četrdeset milijuna kuna nadomak Zagrebu ima četiri unutarnja bazena, dva vanjska, isto toliko jacuzzija i restorana te teretanu i salon za masažu.

Stari vlasnici 

Na gradnju vodenog parka odlučio se mladi poduzetnik Andreas Culifaj, čija je obitelj na području novog vodenog parka već i prije imala bazene. 

– Na novi kompleks odlučili smo se kad smo zatvorili stare, već gotovo urušene bazene. Kako će objekt biti moderniji, nadamo se da će biti i više posjetitelja – rekao je Culifaj kada je prošle godine pokazivao početne radove u Adamovcu. 

Osim modernošću, najavljuju iz vodenog parka, kompleks će se isticati i svojom ekološkom prirodom. Cijeli sustav temelji se na obnovljivim izvorima energije, a voda u bazenima bit će iz prirodnih prigorskih izvora vode. 

Efekti za bolji doživljaj

– U unutrašnjem objektu nalazi se rekreacijski bazen s masažama, toboganom, gejzirima i drugim zanimljivim efektima, kao i bazen s valovima, a očekuje se da će upravo on biti jedna od vodećih atrakcija – rekla je Ivana Čabraja iz odnosa s javnošću vodenog parka. Cijena dnevne ulaznice radnim danima je 60 kuna, a vikendom 70.

>>Vodeno opuštanje za Zagrepčane blizu Sesveta pred otvaranjem

Kompanije
ŠTO NAS ČEKA
Koja je tajna rasta velikih kompanija - software koji zna sve o njihovim kupcima

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.