Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgoda

Aquapark Adamovec neće biti otvoren u rujnu

adamovec
Zeljko Lukunic/PIXSELL
Autor
Mateja Šobak/VLM
25.09.2012.
u 13:00

Projekt je još uvijek u fazi realizacije, a od investitora nismo doznali koji je novi rok otvaranja kompleksa nedaleko od metropole

Unatoč najavama da će novi kompleks bazena i wellnessa nadomak Zagreba, u Adamovcu, svoje prve kupače dočekati krajem rujna, to se, izgleda, ipak neće dogoditi. U posljednjih mjesec dana radovi na gradnji napredovali su, međutim, zgrada u kojoj će se nalaziti rekreacijski bazeni s masažama, toboganom, gejzirima te oni s valovima i slapovima još zjape prazni. Također, rezultati natječaja za posao kojim su se tražili radnici za objekt u Adamovcu nisu objavljeni. Napredovanje radova dodatno je usporio i problem sa zakupom struje za objekt koju su investitori platili, ali nisu dobili.

– Ako se nećemo kupati ove godine, sljedeće ćemo sigurno – poručuje na svojoj Facebook-stranici obitelj Culifaj koja je u prostor na 4200 četvornih metara uložila 40 milijuna kuna. Gradnja čitavog kompleksa počela je 2008. godine na prostoru gdje je obitelj Culifaj i prije imala bazene. Nismo uspjeli doznati kad je novi rok otvaranja.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
johndoe2
21:44 25.09.2012.

Šta je ...???? Biće' ste zaboravili dati pinkicu lokalnom šerifu...ah 'oće to kod nas

SE
serghio
08:13 26.09.2012.

Kako je Adamovec nadomak Zagrebu, ako pripada Zagrebu tj. naselje je u Zagrebu ? Dajte si malo pogledajte na http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=14506 . Ako Sesvete nisu Zagreb, onda je Zagreb gradić , a ne metropola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije