Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandićev biser

Garaža se gradi kod HNK jer se ne može ispod Jelačić placa

HNK
Marko Lukunić/VLM
Autori: jl/VLM, mš/VLM
30.10.2009.
u 10:40

Prije desetak dana, kad je tek počelo kopanje, već je bio presječen magistralni vodovod zbog čega su stanari ostali bez vode.

Zašto se krenulo u izgradnju garaže ispod Hrvatskog narodnog kazališta koja košta čak 250 milijuna kuna? – upitala je Margareta Mađerić iz kluba HDZ-a gradonačelnika Milana Bandića na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine.

Podsjetila je da je prije desetak dana, kad je tek počelo kopanje, već bio presječen magistralni vodovod zbog čega su stanari ostali bez vode. Gradonačelnik Bandić na to je odgovorio da će za taj propust posljedice snositi onaj tko je pogriješio.

– Očito u ovoj zemlji možete imati samo problema ako nešto želite napraviti. Kad već ne možemo zakopati na Jelačić placu, radimo kod HNK. Uostalom, ispod crkve sv. Stjepana u Beču također se nalazi garaža – obrazložio je Bandić početak gradnje garaže.

Sanacija štete koju su prouzročili radnici tvrtke Karst, izvođača radova, stajala je oko 500 tisuća kuna. Trenutačno još traje ispitivanje tla tijekom kojeg će se napraviti 20 bušotina. Ta ispitivanja trebala bi završiti za dvadeset dana.

Ključne riječi

Komentara 4

SM
SMITSMIT
11:13 30.10.2009.

GORE BRAVAR DOLJE tvoj autić koja kmerska industrija...Parkiranje...

Avatar Robinzon
Robinzon
15:03 30.10.2009.

A da se raspiše referendum žele li građani HNK u Novom Zagrebu?

MA
maraton
11:00 30.10.2009.

Je li ovo HNK u Grudama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije