Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Garaža se gradi kod HNK jer se ne može ispod Jelačić placa

Prije desetak dana, kad je tek počelo kopanje, već je bio presječen magistralni vodovod zbog čega su stanari ostali bez vode.
30. listopada 2009. u 10:40 4 komentara 3 prikaza
HNK
Foto: Marko Lukunić/VLM

Zašto se krenulo u izgradnju garaže ispod Hrvatskog narodnog kazališta koja košta čak 250 milijuna kuna? – upitala je Margareta Mađerić iz kluba HDZ-a gradonačelnika Milana Bandića na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine.

Podsjetila je da je prije desetak dana, kad je tek počelo kopanje, već bio presječen magistralni vodovod zbog čega su stanari ostali bez vode. Gradonačelnik Bandić na to je odgovorio da će za taj propust posljedice snositi onaj tko je pogriješio.

– Očito u ovoj zemlji možete imati samo problema ako nešto želite napraviti. Kad već ne možemo zakopati na Jelačić placu, radimo kod HNK. Uostalom, ispod crkve sv. Stjepana u Beču također se nalazi garaža – obrazložio je Bandić početak gradnje garaže.

Sanacija štete koju su prouzročili radnici tvrtke Karst, izvođača radova, stajala je oko 500 tisuća kuna. Trenutačno još traje ispitivanje tla tijekom kojeg će se napraviti 20 bušotina. Ta ispitivanja trebala bi završiti za dvadeset dana.

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

 • SMITSMIT:

  GORE BRAVAR DOLJE tvoj autić koja kmerska industrija...Parkiranje...

 • Avatar Robinzon
  Robinzon:

  A da se raspiše referendum žele li građani HNK u Novom Zagrebu?

 • maraton:

  Je li ovo HNK u Grudama?