Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40. VEČERNJAKOVA BICIKLIJADA

Vanna, Prljavci i Detour rasplesali mnogobrojnu publiku koja je skandirala: 'Hoćemo još'

Foto: PIXSELL
1/76
11.06.2022.
u 22:48

Kome povratak na dva kotača nije opcija, do Zagreba može posebnim autobusom organiziranim za ovu priliku.

Nakon uzbudljivog dana i uspješno odrađene 40. Večernjakove biciklijade očekuje nas zanimljiv i glazbom ispunjen večernji program. Od 20 sati na pozornicu stižu Vanna, Detour i Prljavo kazalište.

Tijek događaja:

22:43 - Počeo Vannin nastup


22:15 - Brojni građani u publici sa žarom su pjevali na neke od najvećih hitova Prljavog kazališta kao što su 'Tu noć kad si se udavala', 'Ruža Hrvatska'. U trenutku kad su pomislili da je nastup gotov, publika je počela skandirati 'Hoćemo još'.

 

 


21:47 -  Počeo nastup Prljavog kazališta


21:34 - Vanna za Večernji uoči nastupa: Napravit ćemo show


20:43 - Pogledajte kakva je atmosfera na koncertu koji su mnogi dočekali

1/27

20:27 -  Brojni građani uživaju u hitovi grupe Detour


20:15 -  Počeo je nastup grupe Detour

Pogledajte atmosferu iz publike


20:12 - Lagano se okupljaju željni ljubitelji dobrog ritma

Foto: Dario Topić


18:54 - Nenad Borgudan iz grupe Detour veseli se nastupu na Večernjakovoj biciklijadi jer, kaže, ima jako puno iskustva na dva kotača, a na biciklijadi je i sudjelovao više puta.


18:50 - Pojedini posjetitelji iskoristili su priliku i zaplesati i prije početka samog koncerta.


18:48 - Posjetitelji pristižu na biciklima, ali velik broj njih odlučio je i dopješačiti.


18:35 - Prvi put nakon dvije i pol godine Prljavo kazalište nastupit će uživo pred publikom i to na jubilarnoj 40. Večernjakovoj biciklijadi. Frontmen Mladen Bodalec u razgovoru uoči koncerta podijelio je svoje dojmove pred večerašnji nastup, ali i otkrio koja je tajna dugovječnosti Prljavaca i Večernjakove biciklijade.


Na pitanje koja je tajna dugovječnosti Večernjakove biciklijade i Prljavaca, Bodalec odgovara: "Pa, valjda uspješnost"

"Puno je godina prošlo. Mi smo prije 25 godina bili baš na biciklijadi. Lijepo je vrijeme, sada smo tek stigli. Sakupljamo dojmove. Fini je zrak. Mi se dobro osjećamo jer prvi puta nakon dvije godine izlazimo na scenu. Puni smo dojmova i pod malom smo tenzijom, ali mislim da ćemo se dobro zabaviti".

"Sviramo pola sata, koliko je dogovoreno. Bit će revija hitova, ali bit će dobro raspoloženje. Sve je dobro napravljeno. Bit će lijepa večer rock&rolla", kazao je frontmen.


18:00 - Atmosfera je već sada sjajna, a svi oni koji će stići biciklom na večerašnji koncert, ne moraju brinuti jer ih čeka ograđeni parking.  Kome povratak na dva kotača nije opcija, do Zagreba može posebnim autobusom organiziranim za ovu priliku.

VIDEO: Pogledajte kako je bilo: Sve je spremno na cilju Večernjakove biciklijade u Samoboru

Podsjetimo, više od dvije tisuće biciklista vozilo se od Zagreba do Samobora na jubilarnoj 40. Večernjakovoj biciklijadi. Valja spomenuti kako je unatoč promjenjivom i vrlo vjetrovitom vremenu posljednjih dana, ove subote prognoza je idealna, a lijepo i toplo vrijeme očekuje se i večeras.

FOTO: Dobra atmosfera u Samoboru na cilju Večernjakove biciklijade

1/20

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije