Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELI U RANIM JUTARNJIM SATIMA

FOTO, VIDEO Pogledajte kako je jutros izgledalo uklanjanje bora na Trgu bana Jelačića

Zagreb: Uklanjaju se blagdanski ukrasi u centru grada
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
16.01.2024.
u 13:23

Danas, u ranim jutarnjim satima počelo je i uklanjanje samog bora. Djelatnici Gradskih službi pomoću dizalice najprije su porezali sve grane, a potom "otfikarili" i vrh bora

Stotine tisuća lampica te brojne adventske dekoracije, iako ugašene, do jučer su krasile uži centar metropole.

Višestruko nagrađivana manifestacija, Advent u Zagrebu, koja je i ovog puta u metropolu namamila na desetke tisuća posjetitelja, završila je prije više od tjedan dana, a nadležne službe marljivo rade na uklanjaju njegovih ostataka. 

Jučer su tako s rasvjetnih stupova uklonjene svjetlosne dekoracije koje već tradicionalno krase zagrebačke ulice u adventskom periodu, a radilo se i na skidanju velikih mašnica i ostalih ukrasa koji su krasili i bor na Jelačić-placu. 

VEZANI ČLANCI: 

Danas, u ranim jutarnjim satima počelo je i uklanjanje samog bora. Djelatnici Gradskih službi pomoću dizalice najprije su porezali sve grane, a potom "otfikarili" i vrh bora. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije