Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

FOTO Užas u centru Zagreba: Ford Mustang od 500 konja se sudario s Focusom, ovo je ostalo od auta

Sudar na križanju Zvonimirove i Šubi?eve ulice u Zagrebu
Foto: JVP Zagreb/PIXSELL
28.02.2024.
u 13:49

Vatrogasci su također intervenirali jer ovaj, 65 tisuća eura vrijedan, Mustang ima i bateriju pa je postojala opasnost od izbijanja požara

Teška nesreća dogodila se na prometnom raskrižju Zvonimirove i Šubićeve ulice u Zagrebu. Sudarili su se električni Mustang Mach-E GT s 487 konjskih snaga i srebrni Ford Focus. Jedna osoba je prebačena u Klinku za tramatologiju.

Vatrogasci su također intervenirali jer ovaj, 65 tisuća eura vrijedan, Mustang ima i bateriju pa je postojala opasnost od izbijanja požara. Kako je ispričao čitatelj za 24sata, udarac je bio strašan.

- Baš se jako čulo, nije uopće dobro izgledalo - rekao je čitatelj koji je svjedočio nesreći. Policija je dojavu dobila u 11.20 sati. Zbog svega je tim dijelom grada promet uspored i vozi se u koloni.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

HO
homofobic
05:32 29.02.2024.

Mustang izgleda da je losije prosao u sudaru ali balkanski bukvani previdaju da je razbijeno sto nije vazno a putnicka kabina bez pomaknute geometrije resetke! Pogledajte vrata mogu se otvoriti i zatvoriti "bez vatrogasaca". Kakva je situacija s Focusom?

SO
SokoOkolovo
17:19 28.02.2024.

Normalno da je Mustang gore prošao kad je električnjak, nema ništa ispod haube, samo par komada plastike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije