Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaklada ana rukavina

FOTO Pogledajte tko je pjevao i podržao koncert Želim život

ana rukavina (1)
Foto: Grgur Žućko/Pixsell
1/25
22.12.2012.
u 00:20

Ni temperatura oko nule, ni rastopljeni snijeg koji je lepršao Jelačić placem, nije rashladio građane koji su uz kuhano vino plešući se grijali.

Zagrepčani i svi njihovi gosti, kao najljepši uvod u predbožićni vikend, dobili su koncert "Želim Život" u čast prerano preminule Ane Rukavine koji se održao na Trgu bana Jelačića dvadesetak tisuća ljudi uživalo je u glazbi Colonie, Nede Ukraden, Giuliana, Gorana Karana, Gazda, klape Dišpet, Jelene Rozge i drugih zvijezda domaće estrade, koje su se okupile po sedmi put kako bi poduprle humanitarni rad zaklade.

- Gotovo svake godine sam tu i vrlo mi je drago sto vas ima svaki put sve vise - pozdravila je Lana Jurčević razdraganu publiku. Ni temperatura oko nule, ni rastopljeni snijeg koji je lepršao Jelačić placem, nije rashladio građane koji su uz kuhano vino plešući se grijali.

– Volimo kad se u gradu događaju ovakve stvari. Zabavno je i zaista oživi centar, a još bolje što je povod humanitaran – komentirale su dvije prijateljice Ana Matić i Irena Plejić koje smo zatekli na Trgu. Obližnja gradska kavana ugostila je call centar u kojem su se prikupljale fonacije putem telefonskog broja 0609000. Tijekom večeri skupilo se milijun kuna bez PDV-a.

Ivo Josipović, Zoran Milanović, Milan Bandić, Milka Babović, Anica Kovač i Viktor Drago samo su mali dio osoba iz javnog života koje su sinoć svojim javljanjem na donatorski telefon pripomogle da Zaklada i ove godine prikupi značajan iznos kako bi se nastavio rad na projektu donatorske banke krvi i donatora koštane srži.

>>Njene matične stanice podudaraju se s dvoje oboljelih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije