Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
indijac preživio pad

FOTO Dizalica koja se srušila usred oluje u Zagrebu zabila se u asfalt

Zagreb: Prilaz baruna Filipovića zatvoren zbog pada dizalice u jučerašnjem nevremenu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.07.2023.
u 13:17

Zastrašujući pad velikog krana u kojem je bio Indijac zabilježen je snimkom građanina koja se ubrzo proširila portalima i društvenim mrežama

Prilaz baruna Filipovića zatvoren je zbog pada dizalice u jučerašnjem nevremenu koje je poharalo Zagreb. Tridesetšestogodišnji Indijac preživio je pad u 30-metarskoj građevinskoj dizalici i nije u životnoj opasnosti, doznaje se u bolnici Sveti Duh u kojoj je taj građevinski radnik smješten. On je jučer zaprimljen u hitnoj ambulanti u KB-u Sveti Duh, trenutno je na jedinici je intenzivnog liječenja i njegovo je stanje stabilno. Zastrašujući pad velikog krana u kojem je bio Indijac zabilježen je snimkom građanina koja se ubrzo proširila portalima i društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako dizalicu olujni vjetar kao od šale ruši na tlo gradilišta i obližnje objekte.

GALERIJA Uslijed oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu

Zagreb: Prilaz baruna Filipovića zatvoren zbog pada dizalice u jučerašnjem nevremenu
1/17

U tijeku su dijagnostički postupci i kontrole, a s obzirom da je riječ o kompleksnoj traumi, ne mogu se davati procjene ishoda liječenja, no pacijent  nije životno ugrožen, doznaje se u četvrtak u bolnici.

VEZANI ČLANCI:

Sinoć ga je u bolnici obišao i ministar zdravstva Vili Beroš tijekom posjeta KB-u Sveti Duh.

Video: Pala dizalica u Zagrebu

Olujno nevrijeme koje je u srijedu popodne pogodilo kontinentalnu Hrvatsku odnijelo je četiri života. Nevrijeme praćeno kišom i olujnim vjetrom u Zagrebu je nosilo sve pred sobom. Dva muškarca, 50-godišnji pješak te 48-godišnji vozač, preminuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji, koji je bio u automobilu na koji je palo stablo. Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik poginuo je u srijedu navečer za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju i četvrta je žrtva nevremena koje je pogodilo Hrvatsku.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
17:10 20.07.2023.

Indijac? Pa stvarno nam je zemlja otišla u q.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije