Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U SREDIŠTU ZAGREBA

FOTO Auto naletio na skele u Ilici: Dvije osobe ozlijeđene

nesreća na Ilici
Foto: Snimio čitatelj
1/4
22.02.2022.
u 18:30

Na terenu su osim policije intervenirali i zagrebački vatrogasci te su uklonili skelu. Dojavu su o urušavanju skele sa suprotne zgrade dobili od djelatnika ljekarne

Oko 17.15 sati, kako nam kažu iz Policijske uprave zagrebačke, došlo je to naleta osobnog automobila na skele u Ilici kod kućnog broja 79. 

Dvije su osobe ozlijeđene i pružena im je hitna medicinska pomoć. 

- Još se ne zna točan uzrok nesreće te će više detalja biti poznato nakon policijskog očevida - govore iz PUZ-a.

Foto: Snimio čitatelj

Na terenu su osim policije intervenirali i zagrebački vatrogasci te su uklonili skelu. Dojavu su o urušavanju skele sa suprotne zgrade dobili od djelatnika ljekarne. 

- Došlo je do udara automobila u skele na ulici, ali ne postoji opasnost od rušenja na prometnicu. Pregledom skele utvrđeno je da se mora demontirati skele ispred kbr. 73. Skela uklonjena, čeka se uklanjanje automobila ispod skele zbog pregleda iste - naveli su iz JVP Zagreb.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milenijalac
18:42 22.02.2022.

Bitno da se prčka po mobitelu dok se vozi. Ne sjećam se kada sam zadnji put vidio vozača novijeg Mercedesa a da mu oči nisu bile uprte prema mjenjaču (tamo gdje drži mobitel)

TV
tvrdapixa
19:18 22.02.2022.

Očigledno netko ima protiv obnove Zagreba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije