Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ozlijeđenih

Probio rampu i pobjegao policajcima: Automobil našli u provaliji, jedna osoba poginula

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
14.02.2022.
u 16:57

Kako navodi policija prema dosad utvrđenim informacijama, do slijetanja vozila ispod razine ceste u provaliju dubine oko 20 metara došlo je zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika

Policija uprava primorsko-goranska zaprimila je oko 13.10 sati dojavu djelatnika Hitne medicinske pomoći o prometnoj nesreći na državnoj cesti D3, na dionici između Kraljevog Jarka i Rogoznog. Dolaskom na mjesto događaja, policijski su službenici zatekli osobno vozilo u kojem se nalazila jedna smrtno stradala osoba te nekoliko ozlijeđenih osoba.

Radi se o osobnom automobilu, stranih registracijskih oznaka, koje su danas oko 12.20 sati na autocesti A6 pokušali zaustaviti policijski službenici tijekom pojačanog postupanja sprječavanja nezakonitih migracija. Vozilo se, naime, nije zaustavilo policijskim službenicima pa niti na naplatnoj postaji Delnice-Lučice već je probilo spuštenu rampu nakon čega je vozač s vozilom pobjegao.

Kako navodi policija prema dosad utvrđenim informacijama, do slijetanja navedenog vozila ispod razine ceste u provaliju dubine oko 20 metara došlo je zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika koji je bio mokar i sklizak od kiše.

Nakon što je vozač s vozilom pobjegao, odnosno izgubio se policijskim službenicima iz vidokruga, vozilo je po dojavi djelatnika Hitne medicinske pomoći uočeno na udaljenosti 15-ak kilometara od naplatne postaje, koju je ranije vozač probio s vozilom.

Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnika pomoć, a na mjestu prometne nesreće, između Kraljevog Jarka i Rogoznog, u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica općinske državne odvjetnice.

Iz policije naglašavaju da policijski službenici tragaju za osobom koja se, najvjerojatnije u svojstvu vozača, nalazila u vozilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije