Naslovnica Zagreb ZG Život

Filmske radionice za najmlađe

Oni koji naprave video dužine do tri minute kojim objašnjavaju zašto vole film i stave na Facebook stranicu Frooom2013 ili ga pošalju na frooom2014@gmail.com, na radionici mogu sudjelovati i besplatno
29. svibnja 2014. u 17:43 0 komentara 105 prikaza
froom
Foto: Froom

Edukativne radionice o filmu Frooom, u organizaciji neprofitne platforme Bacači sjena, na rasporedu su i ovog ljeta, od 16. lipnja do 11. srpnja. Uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba, održat će se četiri jednotjedne radionice u Tuškancu i Centru za likovni odgoj.

- Za naše najmlađe Frooom 2014. radionice zabavan su i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti. Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak, glumica i dramska edukatorica, Mihael Giba i Marko Tadić, multimedijalni umjetnici, Miro Manojlović, montažer, glazbeni i multimedijalni umjetnik, Mirko Bogosavac i Igor Longo, psiholozi, Ana Grlić, dramaturginja i scenaristica, Mare Šuljak, multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica, a i mnogi drugi - rekao je Boris Bakal, umjetnički direktor Frooom-a te dodao kako je cijena tjedne radionice, za one koji se prijave do 10. lipnja, 650 kuna, a nakon tog termina 750 kuna. Oni koji naprave video dužine do tri minute kojim objašnjavaju zašto vole film i stave na Facebook stranicu Frooom2013 ili ga pošalju na frooom2014@gmail.com, na radionici mogu sudjelovati i besplatno. Dodatne informacije su na frooom2014@gmail.com.

>>Besplatne kreativne radionice (BEZ) VEZE za djecu

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.