Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Ferrari blokirao križanje: 'Kad se ovakve “face” voze na sto kuna'

Foto: screenshot/Facebook
19.05.2019.
u 17:55

Automobil je parkiran na križanju Ulica Franje Račkog i Tadije Smičiklasa, te tako onemogućio prometovanje ZET-ovih tramvaja

Na križanju Ulica Franje Račkog i Tadije Smičiklasa ranije tijekom dana došlo je do zastoja prometa. Razlog je bio crveni Ferrari koji je ostao bez goriva te tako onemogućio prometovanje ZET-ovih tramvaja. Ovaj prometni kaos zabilježen je na kameri i podijeljen na društvenim mrežama.

Brojni su korisnici na društvenim mrežama ostali u nevjerici nakon što su pogledali video, a nisu ni propustili priliku narugati se ovom nesvakidašnjem prizoru.  ,

"Kad se ovakve “face” voze na sto kuna!", "Siroti bogataš!", "Ima za ferrari, a nema za goriva. Pa kud je ovaj svijet otišao?", bili su samo neki od brojnih komentara. 

Ključne riječi

Komentara 20

DA
Darko22
18:22 19.05.2019.

Hehe, čale zaboravio dat para za gorivo

AP
apiloget
18:46 19.05.2019.

to je Janjevac, mislio je da je Dubrava;)) ... koji su to krimići ...

Avatar JustinCase69
JustinCase69
18:07 19.05.2019.

Ugradi si plin u Ferrari direktore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije