Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend-vodič

Evo kako najbolje provesti slobodne dane u Zagrebu

'25.08.2012. Zagreb, Hrvatska - Povodom Medjunarodne noci sismisa besplatan je ulaz u spilju Veternica. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
05.04.2013.
u 17:00

Špilja Veternica ili Muzički bienalle, kazališna predstava za roditelje i za djecu....

Muzički biennale 

Muzički biennale počinje sutra, a trajat će do 13. travnja, tijekom kojeg će na prominentnim zagrebačkim lokacijama građani moći uživati u izvedbama domaćih i svjetskih izvođača. Sutra program počinje u 19.30 sati baletnim izvedbama djela Claudea Debussyja i Igora Stravinskog u HNK. U kazalištu &td u 22 sata izvest će se koncerti klarineta i elektroničke glazbe, a u HDLU u ponoć recital uz klavir djela Les Nuits Berislava Šipuša. Ulaz u HDLU je besplatan, dok su ostale izvedbe 50 kuna.

Kino Tuškanac

U tijeku je prikazivanje ciklusa filmova francuskoga režisera Philippea Garrela, a danas i sutra moći će se pogledati filmovi Obični ljubavnici i Rođenje ljubavi te dokumentarac Philippea Garrela Umjetnik. Ulaznica je deset kuna.

Kulturno Informativni centar

Javno čitanje i koncertno izvođenje drame Dubravka Jelačića Bužimskog Noćna igra s Jesenjinom održat će se večeras u 18 sati. Ulaz je besplatan.

Počinju organizirani posjeti špilji Veternici

Od travnja građani mogu posjetiti špilju u grupama uz stručno vodstvo, a vikendom su organizirani dežurni vodiči za pojedinačne posjetitelje. Djeca i obitelji ostvaruju popuste.

Umišljena mišica u subotu

U Zagrebačkom kazalištu lutaka ove će se subote izvoditi predstava za djecu Umišljena mišica, u režiji Zorana Mužića. Početak je u 18 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Galerija Greta

Do nedjelje je otvorena izložba Đanina Božića pod nazivom Reljefi. Ciklus se bavi najduhovitijim i najsloženijim sklopovima geometrijskih oblika. Ulaz je besplatan.

U galeriji ULUPUH radovi modnog studija Budoir

U 12 sati u galeriji ULUPUH sutra se otvara multimedijalna izložba modnog studija Boudoir. Izložba će istodobno biti i virtualno na društvenoj mreži Second Life.

Svećenikova djeca na daskama

Satirično kazalište u subotu od 20 sati donosi Svećenikovu djecu, predstavu koja je ubrzo po postavljanju postala hit, kao i istoimeni film. Ulaznica je 70 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije