Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski megaprojekt od 15 milijuna eura

EKSKLUZIVNO Stadion u Kranjčevićevoj s četiri tribine pod krov će moći primiti 12.000 navijača

06.06.2023.
u 19:00

Rekonstruirani stadion na četiri će natkrivene tribine moći smjestiti 12 tisuća gledatelja, a imat će Uefin certifikat kako bi se ondje mogla igrati i europska natjecanja. Postojeći je sagrađen 1921. godine i trenutačno može primiti oko šest tisuća gledatelja, a dom je prvoligaša Lokomotive. Gradonačelnik Tomislav Tomašević, kako neslužbeno doznajemo, radove planira otvoriti početkom sljedeće godine, a dovršiti do kraja mandata. Potom slijedi još veći projekt gradnje maksimirskog stadiona, a "Kranjča" bi trebala postati Dinamov privremeni dom.

Komentara 10

BR
Brandfackel2
20:25 06.06.2023.

Pred iduće izbore pokazat će vam maketu kako će izgledati stadion kojeg nikada neće sagraditi. Ako ne uleti UEFA, FIFA i privatni investitori, novi stadion ćete vidjeti kad vam na spolnom organu nokat naraste... Ovi nisu sposobni po Zagrebu smeće pokupit, a ne da grade Hrvatima stadione!

GR
Greben
20:32 06.06.2023.

Nogoetni stadion u Kranjcevicevoj je prije sto godina, pa i prije 50-60 godina bio na dobroj lokaciji. Danas on to nije! 12 000 gledatelja, od kojih 9000 tisuca dolazi na tekmu u najmanje 2000 automobila, a mjesta za parkiranje u okolici za u vrh glave 200 automobila. Usto, zbog velikog broja gledatelja policija mora zatvoriti promet u vise ulica, a lokalno stanovnistvo trpi kaos. Neki novi stadion treba se sagraditi izvan centralnog dijela grada, tamo gdje to infrastruktura moze otrpjeti!

SP
Spezzi
23:58 06.06.2023.

Ekipa čiji je najveći projekt u 2 g mandata klupa u duginim bojama, da sagradi stadion. E to je vic godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije