Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očuvanje okoliša

EKO TAXI proslavio 2. rođendan

EKO TAXI (1)
Foto: EKO TAXI
1/3
29.10.2013.
u 12:43

Konstantnim ulaganjem u unapređenje poslovanja i pružanje još kvalitetnije usluge, EKO TAXI je prepoznat kao kompanija koja iskazuje visoku ekološku svijest

Prije 2 godine, EKO TAXI je prevezao svog prvog putnika cestama grada Zagreba. Od male, ali ekološki osvještene autotaksi kompanije sa svega 17 vozila u voznom parku, narastao je na kompaniju sa 70 vozila koja su prešla milijune kilometara kako po gradu Zagrebu, tako i po gradu Zaprešiću, u kojem pruža svoje usluge od početka 2012. godine.

Konstantnim ulaganjem u unapređenje poslovanja i pružanje još kvalitetnije usluge, EKO TAXI je prepoznat kao kompanija koja iskazuje visoku ekološku svijest te kao takva nagrađena je brojnim nagradama i priznanjima koja uključuju i Green Superbrands, Greenovation te nagradu za doprinos u očuvanju okoliša grada Zagreba dodjeljenu od strane žirija Hrvatskog novinarskog društva. Vozeći se hibridnim vozilima EKO TAXIJA, uz dobivanje kvalitetne usluge, putnici sudjeluju i u smanjenje ispuštanja štetnih plinova HC, CO i NOx i do 70% te ispuštanju CO2 za skoro 50% što je vrlo bitan faktor utjecaja na globalno zatopljenje.

Zahvaljujući sigurnosti, profesionalnosti i kvaliteti usluge, ali i ljubavi prema kućnim ljubimcima te brizi prema kućnom budžetu, EKO TAXI je brzo privukao putnike koji su mu svoju vjernost pokazali na način da su se do sada prevezli više od 1 500 000 puta. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije