Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO OKUPLJALIŠTE

Ekipa iz Peperminta ovoga ljeta špicu seli na maksimirski Vidikovac

06.06.2018.
u 18:07

Sezona je otvorena uz Sunset Sessions. Vikendima planiraju organizirati tematske partije, projekcije filmova, koncerte, sportska događanja...

Revitalizira se maksimirski Vidikovac. Gradski oci dugo nisu imali neku jasnu ideju o tome što napraviti s jednim od najprepoznatljivijih zagrebačkih simbola, a kada je tako, traži se partner u privatnom poduzetništvu. Zadatak je povjeren Tomi Ricovu i Borisu Kovačeku iz agencije Pepermint, koji kažu da Vidikovcu žele vratiti sjaj, upotpuniti sadržaj i stvoriti novi epicentar okupljanja kojem će se svaki građanin rado vraćati. Moderan, urbani sadržaj i vrhunska ugostiteljska usluga recepti su kojima bi se to moralo postići.

Uz normalan rad tijekom tjedna, na Vidikovcu će se vikendom organizirati tematski partiji, projekcije filmova, koncerti te druga zabavna, ali i sportska događanja za sve uzraste. Sezona je već otvorena uz Sunset Sessions i poznate zagrebačke DJ-e. Riječ je o seriji ranovečernjih DJ-setova na terasi Vidikovca koje će dodatno začiniti bogata ponuda koktela. Lipanj je već rezerviran za “Tko pjeva, zlo ne misli” festival, koji se održava već ove subote i nedjelje. Želja je posjetitelje vratiti u vrijeme predratnog Zagreba 30-ih godina. U subotu u 21 sat na repertoaru je projekcija filma “Tko pjeva, zlo ne misli”.

1/9

Komentara 1

SJ
Samo ja
20:21 06.06.2018.

ajme sto se bile ove cureeee,lipe su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije