Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADAO 27-GODIŠNJAK

Nesreća u Požegi: Audijem usmrtio biciklista

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
14.09.2019.
u 00:03

Nakon što je udario u biciklista, vozač automobila je vozilom sletio s kolnika i udario u parkirani osobni automobil. Ozlijeđeni vozač prevezen je u požešku bolnicu

U mjestu Vidovci, pored Požege, smrtno je stradao 27-godišnji biciklist na kojeg je naletio osobni automobil, izvijestila je u petak navečer Policijska uprava Požeško-slavonska.

Policija je izvijestila kako je do nesreće došlo oko 21,15 sati u Vidovcima u Ulici Stjepana Radića kada je vozač Audija slavonskobrodskih registarskih oznaka udario u 27-godišnjeg biciklistu koji je na mjestu nesreće smrtno stradao.

Nakon toga je vozač automobila vozilom sletio s kolnika i udario u parkirani osobni automobil. Vozač je ozlijeđen i prevezen u požešku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. 

U tijeku je policijski očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda, a slijedi i daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti te teške prometne nesreće. 

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
08:07 14.09.2019.

Nikaova obavijest . Bjedno jeftino za prvi razred . Biciklista je imao ispravni bicikl sa svjetlosnom opremom ? Biciklista se kretao tako da je posjedovao reflektirajuči prsluk i led osvjetljenjebarem na jedno točci opreme . Konačno kretao se izvan cestete rezervirane za motorna vozila po biciklističkoj stazi putu ili se vozio po nogoistupu ? Te nije bio pod utjecajem Alkohola . Kako ga je onda zadesila tkova kobna sudbina ? Bez obzira na kmerer i drakonske kazne ( ako fale ove koponente rezultat je koban po stradologa i onoga nesretnika koji ga je usmrtio .. Po ovome meni se čini kao opća opcija je da ga nije uopće uočio vidio kao pojavau saučesnika u porometu . Ne opravdavam ni eventualnu , ali uzroci su nabrojani .. Tako da se zna da nemora biti ubojica krivac uvjek vozać... Da oni i "brzo"voze kadkada zavisi tko to misli vjeruje ili tako vidi doživljava voze naravno za to su automobili i to moguće, a ujedno je najnormalnija pojava. A propust države zakonodavca ne postoji, smo činjenica to da zaostale primitivne jadne države nisu gradile nogostupe za svoj narod djecu koja idu u škole jer kako nema za ništa teko ni za to a pokop plalača familija pokojnika a vozaći plača isto državi jer on je uvjek smo jedno krivac .... Nogostup + biciklističke staze i osvjetljenje biciklista = 99% manje stradalih mrvih i vozača po zatvorima dokazivo .....

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
08:35 14.09.2019.

Još jedan vojnik stradao nakon onog vojnog policajca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije