Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervencija policije

Dva incidenta na otkrivanju spomenika Tuđmanu

Incident na otvaranju spomenika Tuđmanu
Screenshot/N1
10.12.2018.
u 17:25

Policija je intervenirala dva puta, jednom u 15, a drugi put u 16 sati

Tijekom otvorenja spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu zagrebačka policija zabilježila je dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira doznajemo iz policije. 

Jedan se dogodio oko 15 sati i osoba je privedena u službene prostorije na ispitivanje. Radi se o osobi rođenoj 1957. godine.

Drugi put policija je intervenirala oko 16 sati također zbog narušavanja javnog reda i mira. Zasad nema povratnih informacija o ovom događaju. U ovom slučaju radi se o osobi rođenoj 1959. godine.

Pogledajte video: Otvorenje spomenika Franji Tuđmanu

Podsjetimo, danas je na raskrižju ulica Grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice uz govore državnih čelnika otkriven spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu, rad akademskog kipara Kuzme Kovačića.  

Spomenik visok četiri metra, uz zvuke domoljubnog evergreena "Tvoja zemlja" Alfija Kabilja i Drage Bitvića, zajednički su otkrili predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, članovi obitelji Tuđman, zamjenica zagrebačkoga gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i kipar Kovačić.

Incident na otvaranju spomenika Tuđmanu
1/33


 
Ključne riječi

Komentara 115

PR
prajdali100
18:12 10.12.2018.

Raznorazni y( š) ugo ološ je van sebe.Neka pate...

KA
kapunjohan
18:46 10.12.2018.

Nevjerovatno kako nasilna manjina nije spremna priznati volju većine hrvatskoga naroda, koji je svojom voljom i životima izborio hrvatsku državu. Država, takva i onaka ,nikad neće biti dobra za sve ali pravo većine je, da ima svoju državu iz koje istina odlaze mnogi ali većina ne zato jer ne vole Hrvatsku , oni traže bolje uvijete života. Čudno je da ne odu oni koji osporavaju Hrvatima pravo na državu, izgleda da im je ipak najbolje tu iako su neki izgubili ponešto od svojih privelegija koje su imali ranije.

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
18:49 10.12.2018.

aaaa... zato bero ne bi kupio avione...on bi dao ovoj mladeži sdp-a ......osobito ovom ratnom vojnom invalidu koji je ranjen u sarajevu....samo me zanima kojoj je to postrojbi pripadao.... možda onom Mirzinom jatu... sa hitom apsolutno moj si broj.... i da.... samo stranka može spasiti partiju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije