Naslovnica Zagreb ZG Život

Duhovito i poučno putovanje, "Rođenje" u Tvornici lutaka!

Kroz poučne i slikovite situacije djeca će usvojiti mnoge zanimljive podatke, i kroz komunikaciju s glumcem steći zdrav i prirodan odnos prema vlastitom dolasku na svijet.
23. listopada 2013. u 15:46 0 komentara 134 prikaza
Dražen Šivak,portal
Foto: PR fotografija

Jedna od najizvođenijih predstava za djecu, "Rođenje", redatelja Zijaha Sokolovića u kojem glumi Dražen Šivak, igra ove subote, 26. listopada na Sceni Grič, s početkom u 11 sati. Predstava je dobila Nagradu hrvatskog glumišta za najboljeg glumca u predstavama za djecu i mlade, a govori o čudu i ljepoti dolaska na svijet na zaigran i duhovit način.

Kroz poučne i slikovite situacije djeca će usvojiti mnoge zanimljive podatke, i kroz komunikaciju s glumcem steći zdrav i prirodan odnos prema vlastitom dolasku na svijet. Glumac Dražen Šivak na praznoj sceni bez rekvizita i scenografije ostvaruje čaroliju kazališnog pripovijedanja nižući prizore koji govore o njegovom pozivu, a kroz dijalog s djecom pričat će o boravku u majčinom trbuhu, o slikama i situacijama u kojima se smijemo, čudimo i učimo o čarobnom dolasku djeteta na svijet.

 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.