Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medika

Dubzilla dolazi kao najbolja najava za 12. Seasplash festival

seasplash
Foto: Seasplash festival
25.06.2014.
u 08:00

12. Seasplash ove se godine održava od 17. do 21. srpnja u Puli

Slovenski bend Dubzilla dolazi kao najbolja najava na zagrebački Seasplash launch party koji će se održati 27. lipnja u Akc Medika. Riječ je o sastavu koji miješa dub reggae zvuk s elektronikom, rockom, hip hopom, post rockom i tradicionalnom narodnom glazbom.

Kao support, nastupit će i Homegrown sound, Dubok LoopJunkies, Low Frequency, S!nek (Volumen) i Jan Becele (Trip to Zion).

Prlikom kupnje ulaznice za launch party posjetitelji ulaze u bubanj za izvlačenje na kojem se dijele dvije ulaznice za Seasplash festival, a iste će na blagajni biti dostupne po povoljnijoj cijeni od 250 kuna. Ulaz se otvara u 22 sata, a karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 25 kuna.

Na 12. Seasplashu, jednom od najdugovječnijih domaćih festivala, koji se ove godine održava od 17. do 21. srpnja, nastupit će Asian Dub Foundation, Brain Damage meets Vibronics, Gentleman’s Dub Club, Bad Copy, Abassi Hi Power, Kandžija i Gole žene, Brain Holidays, Jamalski feat Jah Billah. Egoless i brojni drugi strani i domaći izvođači i soundsystemi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije